Военнослужещ спаси два човешки живота при жестоката катастрофа, станала край Благоевград

...
Военнослужещ спаси два човешки живота при жестоката катастрофа, станала край Благоевград
Коментари Харесай

Смело сърце: Военнослужещ спаси двама души при жестоката катастрофа край Благоевград

Военнослужещ  спаси два човешки живота при жестоката злополука, станала край Благоевград рано тази заран, оповестиха от Министерство на защитата.

Редник от Трето бригадно командване от състава на сухопътните ни войски Марио Пейчев пътувал по нормалния си маршрут от Кюстендил към работното си място в Благоевград. Към 05:10 ч. сутринта на интернационален път E-79, посока Благоевград, малко преди разклона за село Бело поле, Пейчев забелязал струпани коли, пушек и блъсканица.

Спрял и видял врязал се в мантинелата и в дирек аварирал и към този момент пламнал автомобил.

 Благоевград злополука БГНЕС

 Благоевград злополука БГНЕС
На мястото на случая имало и други спрели коли и хора, които желали да оказват помощ, само че никой към този миг не гасял разгарящия се пожар в авариралия автомобил.

Редник Пейчев извадил пожарогасителя от автомобила си и почнал да гаси пожара от страната на пасажерите в колата, за да могат да бъдат извадени на безвредно място.

В авариралия автомобил са пътували трима души. Единият мъж е умрял на място. Благодарение на бързата и съответна интервенция на редови войник Пейчев, двама от тях са били извадени от пламъците и пренесени на безвредно място от горящия автомобил.
 Благоевград злополука БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР